E-commerce logistiek en verzending

Verzending en logistiek binnen e-commerce

Wanneer u een fysiek product verkoopt op uw webshop moet u natuurlijk ook zorg dragen voor een correcte manier van verzenden en afleveren. Zo is het logistieke proces van uw magazijn of fulfilment center tot aan de klant een belangrijk onderdeel van uw e-commerce tak. Bij de logistiek van uw e-commerce platform zijn er een aantal punten van belang voor zowel u als uw klanten. E-comsultant adviseert uw bedrijf over de verzending en logistiek binnen e-commerce 

Gemakkelijke verzending voor uw webshop

Een logistiek e-commerce systeem moet u buiten lage kosten een hoop gebruiksgemak opleveren waardoor de efficiëntie van uw bedrijf wordt bevordert. Zo richt e-comsultant zich op de volgende voordelen qua logistiek:

  • Automatische koppeling met tussen verzendsysteem en uw webshop
  • Inzicht in zendingen en rapportages
  • Afhaal service of aflever diensten door logistieke partner
  • Het kunnen volgen van bestellingen middels Track&Trace
  • Betrouwbare, verzekerde en snelle verzending voor optimale klant beleving
  • Standaard lage verzend tarieven

Automatisering van uw e-commerce logistiek

Het enorme aanbod aan logistieke oplossingen en verzendsystemen neemt toe. Het maakt het daarom ook steeds ingewikkelder om als bedrijf de juiste keuze te maken. Want, naast de wensen van uw bedrijf wilt u de klant de best mogelijke gebruikers ervaring leveren. E-comsultant maakt hierin een match tussen uw budget en een uitstekende service.

Communicatie tussen uw webshop en magazijn

Essentieel voor een juiste logistieke oplossing van uw webshop is de communicatie met uw magazijn. Het automatiseren van dit proces is belangrijk voor de efficiency van materiaal en tijd. E-comsultant zorgt voor een automatische koppeling van uw systemen. Daarmee zorgen wij dat uw webshop en interne of externe magazijn met elkaar in verbinding staan. Communicatie en automatisering van uw webshop software met bijvoorbeeld uw ERP systeem en magazijn verhoogd de efficiency. 

Advies op het gebied van e-commerce logistiek

Bij e-comsultant hebben wij ervaring en expertise op het gebied van logistieke oplossingen voor uw e-commerce platform. Of u nou op zoek bent naar het juiste verpakkingsmateriaal of de juiste vervoerder voor uw product, e-comsultant help u hierin verder. Met ervaring en kennis van meerdere e-commerce verzendsystemen weet e-comsultant de beste match voor u te vinden op het gebied van logistiek. Zo hebben wij onze klanten geholpen met verzending via vele bekende vervoerders zoals PostNL, DHL, UPS etc. Neem vrijblijvend contact op, E-comsultant kijkt graag met u mee naar de logistieke mogelijkheden binnen uw bedrijf. Laat u kundig adviseren voor de verzending en logistiek binnen e-commerce platformen. Kijk eens naar onze verschillende diensten aan e-commerce advies!