Een e-commerce platform voor de toekomst!

E-commerce toekomst pakket

Bent u op zoek naar een e-commerce platform voor de toekomst? Met het e-commerce toekomst pakket kunnen wij u verder helpen. Naast het basis- en totaal pakket biedt E-comsultant ook het e-commerce toekomst pakket aan. Het toekomst pakket gaat net wat verder dan het totaal pakket. Het toekomst pakket word namelijk neergezet voor de lange termijn visie. Dit houd in dat er rekening word gehouden met online marketing en groei van uw e-commerce activiteiten.

Toepassing van online marketing

Om groei mogelijk te maken in de toekomst is er een basis en groeistrategie nodig voor de lange termijn. Op het gebied van e-commerce houd dit in dat er een online marketing strategie tot uitvoering moet komen. E-comsultant gaat voor u aan de slag om een efficiënte en passende online marketing strategie uit te werken. Zo wordt gekeken naar welke online marketing kanalen geschikt zijn voor uw bedrijf. Daarnaast zorgen wij dat wij de meest geschikte partners aan uw bedrijf koppelen die uw lange termijn strategie het beste kan realiseren.

Online marketing vanaf het begin van uw e-commerce project

E-comsultant houd er met de start van uw webshop of ander e-commerce platform rekening met uw toekomst plannen. Zo zorgen wij dat er een volledig SEO-proof platform wordt opgezet waarmee u een goede basis legt voor de toekomst. Waar vele bedrijven de fout maken een basis te leggen zonder lange termijn strategie zal E-comsultant hier voor waken. Wij zorgen dat er vanaf het begin rekening wordt gehouden met groei, waardoor uw e-commerce platform toekomst bestendig is!

Webshops

Koppelingen

Logistiek

Klantentevredenheid

Online Marketing

Kosten van het toekomst pakket

Net zoals de andere diensten die E-comsultant aanbied, is het toekomst pakket afhankelijk van het aantal uren. Aangezien de werkzaamheden van het toekomst pakket uitgebreider zijn dan het basis– of totaal pakket zal het meer kosten met zich meebrengen. Aan de hand van uw wensen en e-commerce project zal wel een schatting worden gemaakt van het aantal uren dat nodig is. Wij besteden enkel uren aan uw project wat het nodig heeft kosten besparend te werk te gaan. Het uurtarief is standaard €70 ex. BTW. De kosten van externe partners zoals web designers, web developers of online marketeers wordt apart door berekend.