Site pictogram E-comsultant

Hof van Veluwe

Hof van Veluwe Webshop advies

Een nieuwe website voor Hof van Veluwe

Voor Hof van Veluwe mochten wij aan de slag met een analyse, advies en realisatie van een nieuwe website. Hof van Veluwe is een nieuwe trouw- en feest locatie gelegen op de Veluwe in Nederland. Met een nieuwe locatie gelegen aan de rand van de schitterende natuur is Hof van Veluwe een locatie voor vele schitterende momenten.

Een conversie gedreven website

Hof van Veluwe was op zoek naar een nieuwe website waarbij merkuitstraling en conversie centraal staan. Het doel is de bezoekers te converteren naar interessante leads voor een evenement of trouwerij. Zo hebben wij een kosten calculator gebouwd en geïmplementeerd waarbij de klant zijn eigen bruiloft of feest kan samenstellen naar wens en daarmee gelijk een prijs kan zien en een offerte aanvraag kan versturen. Verder is de navigatie van het menu SEO technisch ingezet waarbij vindbaarheid en zichtbaarheid op Google vergroot wordt.

Door de inzet van meerdere slimme technieken worden bezoekers op de meest effectieve manier omgezet tot leads met alle contact gegevens, zo kan Hof van Veluwe de acquisitie aan de website overlaten!

Heeft u nou ook een conversie of website vraagstuk? Doe de e-commerce scan of neem gelijk contact met ons op!

Mobiele versie afsluiten