Site pictogram E-comsultant

Fruits & Vikings

Fruits & Vikings

Ontwikkeling nieuwe website

Fruits & Vikings is een Nederlands merk in huis houd artikelen en opberg spullen. Zo is er een ruim assortiment aan opbergspullen voor keuken, badkamer, slaapkamer en woonkamer. Een opgeruimd en geordend huis is wat het merk Fruits & Vikings na streeft.

Voor Fruits & Vikings heeft E-comsultant een mooie opdracht mogen vervullen. Ten eerste is er gewerkt aan een compleet nieuwe website. Fruits & Vikings was op zoek naar een rustgevend en strakke website wat perfect zou aansluiten bij het merk. Hierbij hebben wij zorgvuldig gewerkt met kleuren, afbeeldingen en teksten. Het resultaat mag er zijn, een nieuwe strakke website naar wens van de klant.

Koppeling Bol.com

Omdat Fruits & Vikings een grote afzet markt heeft op Bol.com heeft E-comsultant een koppeling opgezet voor de website van Fruits & Vikings. De producten van Fruits & Vikings worden netjes tentoongesteld in de juiste categorieën op de website, wanneer een klant interesse heeft en tot koop wilt over gaan wordt deze door gestuurd naar Bol.com. Door middel van deze affiliate links kan Fruits & Vikings de website ook gebruiken als webshop via Bol.com.

 

Bent u ook op zoek naar een nieuwe website of webshop? U weet ons te vinden!

Mobiele versie afsluiten