Cocktail-shop

Naast het verzorgen van e-commerce oplossingen voor externe klanten heeft E-comsultant ook eigen projecten gestart die wij met trots presenteren. Cocktail-shop is een e-commerce platform wat zich met name richt op de verkoop van cocktail benodigdheden en gereedschappen. Voor de opzet van Cocktail-shop hebben wij gebruik gemaakt van de volgende diensten:

  • Analyse op het gebied van de cocktail niche
  • Opzet van een webshop – WordPress (WooCommerce)
  • SEO proof opzet
  • Logistiek verzendsysteem – Extern fulfillment center
  • Klant tevredenheid onderzoek – Review systeem, klantenservice, etc.
  • Online marketing – SEO, content marketing, social media en affiliate marketing

Naast het lanceren van de webshop van cocktail-shop hebben wij de focus hier vooral gelegd om het uitbouwen van de online zichtbaarheid, oftewel online marketing. Het online verkopen van het product is de sleutel van het succes van Cocktail-shop. Door het maken van een concurrentieanalyse hebben wij een niche gevonden in de markt en ons gericht op het vermarkten van cocktail benodigdheden. Om online zichtbaar te zijn hebben wij hier gebruik gemaakt van onder meer SEO, content marketing, social media en affiliate marketing.

Uiteindelijk is een sterke webshop gestart met een mooie basis waarin nog veel groei mogelijk is. Het direct goed en volledig opzetten van de webshop heeft geleid tot een webshop die weinig onderhoud en tijd vereist, maar wel mooi resultaten oplevert.

Geef een reactie