Cedarland

Cedarland is een groothandel en distributeur op het gebied van Western & Aziatische Red Cedar binnen Nederland. Hiermee is Cedarland een niche speler op het gebied van kwalitatieve hout oplossingen. Voor Cedarland hebben wij een mooie case mogen draaien voor het opzetten van een volledig e-commerce platform. Hierbij heeft Cedarland voor het volgende gekozen:

  • Analyse en advies rapport; kansen e-commerce
  • Implementatie van praktisch advies
  • Bouw van de webshop – WordPress
  • Opzet logistiek en klantenservice
  • SEO proof website

Cedarland heeft E-comsultant de opdracht gegeven een analyse te laten uitvoeren en een rapport uit te brengen over de te volgen online strategie.. Hierbij hebben wij gekozen voor de opzet van een WordPress webshop met een webshop plug-in van WooCommerce. Daarnaast hebben wij de webshop gekoppeld aan logistieke verzendpartner gespecialiseerd in verzending van zware en grote pakketten.

Naast de opzet van de webshop hebben wij de klantenservice, review systemen en feedback pagina’s opgezet voor een overzichtelijk en optimaal klantcontact.

Na oplevering hebben wij Cedarland een korte opleiding gegeven in het gebruik van de back-end webshop, verzendsysteem en mailingen waarmee zij de webshop zelf gemakkelijk kunnen bijhouden.

E-comsultant heeft daarnaast het beheer van de webshop in eigen handen. Zo kan Cedarland met al zijn vragen terecht bij de E-comsultants die technische en dagelijkse problemen verhelpt en onderhoud.

Geef een reactie