E-commerce advies en consultancy op maat

Op weg naar een succesvolle online business door gebruik van kennis en expertise.

E-commerce advies en consultancy
Onze garanties
Betrokken

E-comsultant verdiept zich in vraag en streeft naar het maximaal haalbare resultaat. Wij houden de lijntjes kort, de communicatie open en werken met gemotiveerde specialisten.

Onafhankelijkheid

Wij zorgen voor de beste oplossing voor uw bedrijf en werken met deskundige en onafhankelijke specialisten.

Transparantie

Openheid en transparantie zijn kernwaarden in onze werkwijze. Geen onverwachte kosten, geen producten die niets opleveren. U krijgt waar u om vraagt.

Effectiviteit

Goede intake, goede afspraken, duidelijke communicatie en doelgericht handelen. Wij zorgen dat u de beste oplossing krijgt in de korts mogelijke tijd.

Ons Team

E-Comsultant is opgericht door Martijn de Munnink en Vincent Weenink in 2021. Met de opgedane ervaring en de groei van e-commerce willen wij bedrijven ondersteunen op het gebied van e-commerce en online sales.

Martijn de Munnink

E-commerce specialist

Over ons
Vincent Weenink

E-commerce specialist

E-comsultant; e-commerce advies en consultancy

E-commerce en online sales, we horen er de laatste jaren steeds meer over. Het belang van bedrijven om aanwezig en vindbaar te zijn op online platforms is belangrijker geworden en ook het omschakelen van offline naar online sales betekent voor velen een grote omschakeling. Daarom hebben wij E-comsultant opgericht; e-commerce advies en consultancy op maat

E-comsultant doet wat de naam zegt: consultancy op het gebied van e-commerce. Met onze kennis en expertise helpen wij uw bedrijf zich te positioneren in online sales.

In een tijdperk waarin steeds meer bedrijven online gaan, is het cruciaal om je met een goede online strategie op de markt te begeven. Wees effectief en laat niets aan het toeval over. Veel bedrijven maken de fout om zonder grondig onderzoek een webshop of salesplatform op te richten. Dit leidt vaak tot tegenvallende resultaten en verlies van marktaandeel.

De vraag naar goede adviezen en begeleiding op het gebied van e-commerce stijgt. Sommigen kiezen ervoor een e-commerce manager aan te stellen maar dit is kostbaar en niet altijd nodig. Wij bieden u begeleiding en kennis van e-commerce op maat.Wij hebben ervaring op het gebied van web-designing, web-development, e-commerce logistiek en online marketing. Wij helpen u graag om de juiste keuzes te maken voor uw webshop en op het gebied van e-commerce.

 

 

Advies voor kleine en grote bedrijven

Wij bieden onafhankelijk advies op het gebied van online sales en e-commerce. Wij maken een grondige analyse van de mogelijkheden van uw bedrijf, gebaseerd op uw wensen. Indien gewenst kunnen wij ook de volgende zaken leveren:

  • praktisch advies voor uw e-commerce afdeling
  • volledige coördinatie en verzorging van uw e-commerce project
  • lange termijn strategie voor uw online doelen
  • een e-commerce netwerk

Bij E-comsultant gaan wij net iets verder dan de anderen.  Wij geloven namelijk in de deskundigheid van experts en zoeken daarom de beste specialist bij elke stap. We beschikken over een breed netwerk van specialisten, van logistiek tot klantenservice en van webdevelopers tot online marketeers.  Zo maken wij de beste match tussen uw wensen en de uitvoerders. Meer informatie kunt u vinden onder ‘onze werkwijze’. Benieuwd ook naar onze succes cases? Neem een kijkje bij onze ‘projecten’  en laat u overtuigen.

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen