Onze werkwijze

Nieuwsgierig geworden? Onze werkwijze is uniek!

Hoe gaat E-comsultant nou echt voor uw bedrijf aan de slag? Wat doen jullie precies? En wat is de toegevoegde waarde van een E-comsultant? Wij snappen erg goed dat u deze vragen zou willen stellen. Vandaar dat wij uitvoerig onze werkwijze willen toelichten.

 ''Korte lijntjes, betrokken en kundig. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren met E-comsultant!''
Fruits-Vikings
Matthijs Sebel
Fruits & Vikings

E-comsultant; betrokken en betrouwbaar

De dagelijkse gang van zaken en de ontwikkeling van een e-commerce platform vraagt om kennis en betrokkenheid. In plaats van een e-commerce manager of e-commerce specialist aannemen kunt u ook een E-comsultant in huren. Samen met u analyseren wij uw e-commerce project en kijken samen naar hoeveel uur per week u een E-comsultant nodig heeft. Deze E-comsultant kan uw e-commerce project begeleiden, coördineren en uitbouwen zonder enig risico. Zo bespaart u op uw loonkosten en haalt u kennis en expertise in huis. Meer weten over een E-comsultant inhuren? Lees meer hierover in ons interim en zzp artikel.

Groot netwerk en ruime ervaring

Om uw bedrijf zo goed mogelijk te kunnen adviseren en begeleiden naar online succes maken wij gebruik van externe partners. E-comsultant heeft een breed netwerk aan externe partners op het gebied van web designonline marketinglogistiek etc. Wanneer wij met uw e-commerce project aan de slag gaan zullen wij u hierin onafhankelijk adviseren. Zo weet u zeker dat de beste keuze voor u wordt gemaakt.  E-comsultant gelooft dat er geen enkel systeem is wat toepasbaar is voor elk bedrijf. Daarom werken wij met externe partners en een netwerk van specialisten aan uw e-commerce project. Wij gaan onafhankelijk op zoek naar de specialisten die uw project tot een succes kunnen maken. E-comsultant fungeert hierin als uw persoonlijke e-commerce specialist die het project begeleid en coördineert naar uw wensen en met onze kennis. 

Bent u nog niet overtuigd? Vraag een ”Gratis e-commerce scan” aan. Tijdens deze scan zullen wij uw project analyseren en een met een plan van aanpak komen naar ons inzicht.

Advies

Wij gebruiken onze kennis, netwerk en ervaring om uw bedrijf te adviseren. Wij gaan aan de slag om uw e-commerce project te realiseren!

Coördinatie

Buiten analyse en advies op het gebied van e-commerce gaan wij verder. Zo kan E-comsultant uw e-commerce project coördineren van begin tot eind.

Consultancy

Een E-comsultant inhuren voor een vast aantal uren per week? Jouw eigen e-commerce specialist voor uw dagelijks beheer en onderhoud.

Constante door ontwikkeling

Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat er steeds meer aanbod komt op het gebied van web design, web development, online marketing en e-commerce logistiek. Dit maakt het steeds lastiger om de juiste keuze te maken voor uw e-commerce project. Want, welke systemen heeft u echt nodig? Welke partners kunnen u hierin ondersteunen? En hoe weet u of u niet teveel betaald? Zelf hebben wij de afgelopen jaren gemerkt dat het lastig is om de juiste keuzes te maken door een gebrek aan kennis en expertise. Daarnaast is er steeds meer vraag naar e-commerce specialisten die e-commerce activiteiten kunnen managen.

 • Expertise
 • Breed netwerk
 • Flexibel
 • Geen vaste kosten
 • Één-op-één begeleiding
 • Resultaat gericht
 • Onafhankelijk
 • Transparant
 • Efficiënt
 • Betrokken
 • Opzetten e-commerce afdeling
 • Webshop realisatie
 • Web design
 • Online marketing
 • E-commerce logistiek
 • Klanttevredenheid 

Maak je niet druk; E-comsultant!

E-comsultant is er voor iedereen, echter zijn wij met name gespecialiseerd in bedrijven binnen het MKB. Daarbij bieden wij veel verschillende pakketten aan waarmee wij uw bedrijf kunnen assisteren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van uw bedrijf op het gebied van e-commerce? E-comsultant maakt voor u een analyse en advies rapport waarmee u zelf aan de slag kan gaan! Bent u meer op zoek naar het volledig ontzorgen van uw e-commerce project? E-comsultant zet uw e-commerce project op van A tot Z. Klinkt onze werkwijze interessant? Wij helpen u graag met uw e-commerce uitdaging!