E-commerce Project Management

E-commerce van A tot Z

Naast enkel analyse en advies over het opzetten of uitbreiden van uw e-commerce activiteiten biedt E-comsultant ook een totaal pakket aan. Zo kan E-comsultant uw gehele e-commerce project uit handen nemen en op een professionele manier coördineren. E-commerce project management is een samenwerking met uw bedrijf waarbij wij fungeren als externe e-commerce afdeling van uw bedrijf. Hierbij werken wij aan uw e-commerce doelstellingen en heeft uw bedrijf nul zorgen.

Volledige e-commerce begeleiding

Van analyse en advies tot volledige tot stand koming van een succesvol e-commerce platform. E-commerce project management neemt voor u alle zorgen uit handen en gaat aan de slag met uw e-commerce project. Dit betekend dat de volgende facetten van uw e-commerce platform worden gerealiseerd:

  • Opzetten van een webshop of ander e-commerce kanaal
  • Uitbreiding van uw e-commerce activiteiten in binnen- en buitenland
  • Online marketing strategie lanceren
  • Koppeling met uw bestaande systemen
  • Opzetten en optimaliseren van e-commerce logistiek
  • Opzet van klantenservice voor uw e-commerce platform
  • Opleiding en uitleg van alle e-commerce systemen

Kortom, E-comsultant werkt in dienst van uw bedrijf als externe e-commerce specialisten. Wij zorgen voor de gehele realisatie van het analyse en advies rapport. Na oplevering zullen wij uzelf of uw personeel opleiden en uitleg geven over de nieuwe e-commerce systemen. Zo kunt u in de toekomst makkelijk de dagelijkse gang van zaken onderhouden. Zo leveren wij een e-commerce platform op die u na oplevering volledig zelf kan draaien.

Koppelen aan de juiste externe partners

Binnen de realisatie van uw e-commerce project zal e-comsultant de juiste partners uitzoeken om uw project te realiseren. Externe partners op het gebied van web designweb developmentlogistiek en online marketing worden aan u gekoppeld. Deze specialisten worden door ons aangedragen vanwege de expertise die zij in huis hebben. Uw bedrijf heeft hiermee een netwerk van partners die u kunnen ondersteunen bij complexe problemen en toekomstige groei.

E-commerce project management

E-commerce project management

E-comsultant helpt u bedrijf graag verder met het vergroten van uw online omzet. E-comsultant staat voor u klaar de volgende stap te zetten op het gebied van e-commerce. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden!

Voor het adviseren en coördineren uw e-commerce project rekent E-comsultant 70 EUR ex. BTW per uur.