Site pictogram E-comsultant

E-commerce interim en zzp

E-commerce interim en ZZP inhuren

Een e-commerce interim en zzp’er inhuren?

E-comsultant bied ook zijn diensten aan als e-commerce zzp’er. Maar wat houd dit nou eigenlijk in en wat kan u van een e-commerce zzp’er verwachten?

Ten eerste, een e-commerce zzp’er is een zelfstandige e-commerce expert die u kan inhuren voor een aantal uren per week. Zzp staat voor zelfstandige zonder personeel. Dit betekend dat een zzp’er alleen werkt maar wel ingehuurd kan worden door uw bedrijf. E-comsultant bied zijn diensten aan als zzp’er voor uw e-commerce afdeling.

E-commerce interim management en personeel

Buiten de term zzp gebruiken wij ook vaak de term interim management. Interim management staat voor een tijdelijke arbeidskracht voor uw bedrijf. Of het nu gaat om een management functie of een e-commerce personeelslid, E-comsultant helpt u uit de brand. Omdat de functie tijdelijk van aard is wilt u snel kunnen schakelen om deze functie in te vullen. E-comsultant bied flexibiliteit en expertise op het gebied van e-commerce en online sales. Zo kunnen wij snel van start gaan en uw bedrijf snel op weg helpen in de online wereld.

De voordelen van een e-commerce zelfstandige

Maar wat zijn nu de voordelen voor uw bedrijf wanneer u een e-commerce zelfstandige inhuurt? E-comsultant biedt hierin de volgende voordelen:

  1. Flexibiliteit
  2. Geen vaste kosten
  3. Geen inwerk traject nodig
  4. Direct starten
  5. Snel resultaat
  6. Expertise binnen e-commerce
  7. Kies zelf het aantal uren

Uw bedrijf bepaalt dus zelf wat er nodig is en hoeveel tijd erin gestoken mag worden. U neemt geen onnodige risico’s met langdurige contracten en kunt gelijk beginnen met uw e-commerce project. Lees meer over wat een e-commerce zelfstandige voor u kan betekenen bij ons aanbod beheer diensten

Bent u benieuwd wat E-comsultant nog meer kan doen voor uw bedrijf? Bekijk onze andere e-commerce diensten!

E-comsultant – de e-commerce aannemer!

Natuurlijk bent u ondertussen enorm benieuwd wie uw e-commerce afdeling kan gaan versterken! Kijk zelf eens naar onze e-commerce experts die voor u aan de slag kunnen gaan

Mobiele versie afsluiten