E-commerce advies en consultancy op maat

Op weg naar een succesvolle online business door gebruik van kennis en expertise.

E-commerce advies en consultancy
Onze garanties
Betrokken

Korte lijntjes, snelle communicatie en gemotiveerde specialisten.        E-comsultant is een nauw betrokken bij uw e-commerce project.

Onafhankelijkheid

Onafhankelijk op zoek naar de beste oplossing voor uw bedrijf. Het gebruik van externe specialisten staat centraal.

Transparantie

Eerlijk en transparant te werk gaan in overleg met de klant, waarbij uitleg en educatie centraal staat.

Effectiviteit

Kennis en ervaring zorgen ervoor dat wij gericht te werk gaan. De snelste en beste oplossing voor uw bedrijf.

Ons Team

E-Comsultant is opgericht door Martijn de Munnink en Vincent Weenink in 2021. Met de opgedane ervaring en de groei van e-commerce willen wij bedrijven ondersteunen op het gebied van e-commerce en online sales.

E-commerce advies en consultancy
Martijn de Munnink

E-commerce specialist

E-commerce advies en consultancy
Vincent Weenink

E-Commerce specialist

E-comsultant; e-commerce advies en consultancy

E-commerce en online sales is iets wat de afgelopen jaren in een sneltrein vaart is toegenomen. Het belang van online aanwezigheid, vindbaarheid en verkoop is steeds belangrijker geworden. Door het schakelen van offline sales naar online sales is een hele verandering. Daarom zijn wij gestart met E-comsultant; E-commerce advies en consultancy op maat.

E-comsultant doet precies wat de naam al zegt; consultancy op het gebied van e-commerce. Door middel van kennis en expertise op het gebied van e-commerce helpen wij uw bedrijf online sales te generen op de meest effectieve manier.

In een tijdperk waarin er steeds meer bedrijven online gaan, is het cruciaal om met een goede online strategie de markt te betreden. Door de toename in concurrentie wilt u zo effectief mogelijk te werk gaan en niets aan het toeval overlaten. Veel bedrijven maken echter de fout om zonder grondig onderzoek een webshop of e-commerce platform op te richten, wat leidt tot tegenvallende resultaten en verlies van marktaandeel.

Tijdens onze jaren als e-commerce manager en coördinator is gebleken dat er veel vraag is naar advies en begeleiding op het gebied van e-commerce. Vele bedrijven kiezen ervoor een e-commerce manager aan te stellen, dit is vaak duur en overbodig. Begeleiding en kennis op een effectieve manier is waar E-comsultant voor staat.

Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan op het gebied van web designweb developmente-commerce logistiek en online marketing kunnen wij concluderen dat kennis cruciaal is om de juiste keuzes te maken. Het voorkomen van fouten en overbodige kosten door een gebrek aan kennis is daarin essentieel. Daarom hebben wij e-comsultant opgericht, een bedrijf wat u helpt de juiste keuzes te maken op het gebied van e-commerce en webshops.

 

 

Advies voor kleine en grote bedrijven

Wij bieden onafhankelijk advies op het gebied van online sales en e-commerce. Aan de hand van tal van factoren maken wij een grondige analyse die geschikt is voor uw bedrijf. Onze analyses zijn gebaseerd op feitelijke statistieken en persoonlijke wensen. Ons aanbod aan e-commerce advies betreft onder meer:

  • Praktisch advies voor uw e-commerce afdeling
  • Volledige coördineren en ontzorgen van uw e-commerce project
  • Een lange termijn strategie voor online resultaat
  • Het creëren van een netwerk voor uw bedrijf

Bij E-comsultant gaan wij net iets anders dan anderen te werk. E-comsultant gelooft namelijk in de kracht van expertise en voeren daarom niet alles zelf uit. Wij hebben een breed netwerk van specialisten, wat varieert van logistiek tot klantenservice en van web developers tot online marketeers. Hierin kijken wij naar uw wensen en strategie en maken zo een “perfect match” tussen opdrachtgever en uitvoerders. Meer informatie vind u onder onze werkwijze. Benieuwd naar onze succes cases? Neem eens een kijkje bij onze projecten en laat u overtuigen.  

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.