Een oplossing voor ieder e-commerce vraagstuk

Om ieder bedrijf zo goed mogelijk van dienst te kunnen hebben wij een ruim aanbod e-commerce advies diensten en consultancy. Of u nou op zoek bent naar een analyse en advies rapport of uw gehele e-commerce project uit handen wilt geven, geen probleem! E-comsultant bied voor ieder een bedrijf een oplossing. Zo gaan wij met u op weg naar een verhoging van uw online sales. Ons aanbod e-commerce advies diensten en consultancy Bekijk hieronder ons aanbod aan e-commerce diensten. U kunt vrijblijvend contact opnemen via ons contact formulier. Wij nemen graag met u uw e-commerce project door.

Ons aanbod e-commerce advies diensten en consultancy

Bekijk hieronder ons aanbod aan e-commerce diensten. U kunt vrijblijvend contact opnemen via ons contact formulier. Wij nemen graag met u uw e-commerce project door.

Complete analyse & advies

799vanaf
  • E-commerce analyse
  • Praktisch advies
  • Kant en klare strategie

Project management

70/uur
  • Analyse & advies
  • Realisatie van advies
  • Volledig ontzorgd en gecoördineerd

Interim & ZZP

70/uur
  • Eigen personeel
  • E-commerce experts
  • Vast aantal uren per week

Onafhankelijk

E-comsultant is uniek in Nederland omdat wij het enige onafhankelijke advies bureau zijn op het gebied van e-commerce. Het team van E-comsultant bestaat uit een aantal experts op het gebied van e-commerce advies diensten. 

E-comsultant is geen webdesign bureau of online marketing bedrijf, dit betekend dat wij dit uitbesteden aan experts. Omdat er tal van verschillende webwinkel software bestaat is het lastig te zeggen welke software geschikt is voor uw bedrijf. Gaat u bijvoorbeeld voor Magento, WooCommerce, Shopify, PrestaShop etc.? Op het gebied van marketing is er ook een geruime keuze aan bijvoorbeeld SEO, SEA, Social media, Youtube, content marketing, affiliate marketing etc.

Het resultaat is dat E-comsultant samen met u een strategie samen stelt. Hierbij worden uw wensen meegenomen en gerealiseerd. Daarnaast kan e-comsultant het project voor u volledig ontzorgen en coördineren van begin tot eind.

Effectief

Een doel van E-comsultant is zo effectief mogelijk te werk gaan door een ieder in zijn specialisme te gebruiken. Het aannemen van e-commerce personeel is kostbaar, risicovol en ineffectief. E-comsultant werkt voor uw alsof het een medewerker betaamd, echter tegen lage kosten en een hoge mate van efficiency.

Zo is de aanloop periode naar een webshop of website vaak tijdrovend en intensief. Echter, wanneer de voorbereiding is gestart en de bouw is begonnen nemen de werkzaamheden voor een e-commerce specialist vaak af. Bij E-comsultant betaald u alleen de besteedde uren welke effectief worden ingezet voor uw project, zo betaald u nooit teveel.

Benieuwd wat E-comsultant voor u kan doen? Vraag een analyse en advies rapport aan en ontdek uw kansen!

Transparant

Een goede verstandhouding met de klant is belangrijk, daarom zijn wij open in onze werkzaamheden en prognoses. Uitgebreide rapportages kunt u ten allen tijde inzien zodat u zeker weet dat onze E-comsultants gericht te werk gaan.

Met instemming van de opdrachtgever zullen wij naar ons gezamenlijke doel toe werken waarbij transparantie de norm is. Zo weet u zeker dat E-comsultant in dienst van uw bedrijf werkt en daarbij het beste met u voor heeft. Een goed gevoel bij uw externe partners is natuurlijk belangrijk, wij maken graag kennis met uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Expertise

Als e-comsultants garanderen wij niet alleen onafhankelijkheid, effectiviteit en transparantie maar ook de kundigheid en expertise. Zo zijn wij als e-comsultants ervaren en opgeleid binnen elk aspect van e-commerce waarbij u resultaat en advies mag verwachten op niveau.

Voor e-comsultant staat expertise ook voor feitelijke onderbouwingen. Zo baseren wij onze adviezen op statistische gegevens waarmee u direct aan de slag kan. Onderstaand vindt u ons aanbod e-commerce diensten en begeleiding.

Benieuwd wat een e-commerce specialist nog meer kan? Lees ons artikel; wat doet een e-commerce specialist?