Een e-commerce specialist voor uw bedrijf - Beheer pakket

Beheer en onderhoud van uw e-commerce activiteiten

Naast het opzetten en door ontwikkelen van e-commerce activiteiten kunnen wij u ook volledig ontzorgen voor het beheer en onderhoud van uw e-commerce activiteiten. Dit houd in dat een E-comsultant een aantal uur per week besteed aan het onderhouden van uw e-commerce activiteiten. Zo hoeft u geen rekening te houden met uw e-commerce of webshop verkopen. E-comsultant neemt het volledige dagelijkse onderhoud en beheer uit handen. Hierdoor kan uw webshop of ander e-commerce platform zorgeloos door draaien.

Laat een E-comsultant uw                  e-commerce coördineren

Wilt u uw vaste kosten laag houden en niet meer personeel in dienst nemen? E-comsultant kan het volledige e-commerce traject uit handen nemen. Onder het beheer neemt E-comsultant de volgende dagelijkse taken voor u uit handen:

Wanneer u gebruik maakt van de beheer diensten van E-comsultant bent u verzekerd van stabiliteit en expertise. Zo kunt u zich bezig houden met uw bedrijf en de ontwikkeling en nemen wij het online gedeelte voor onze rekening

Beheer en onderhoud van uw e-commerce activiteiten

Wat zijn de kosten van het beheer pakket?

Aan de hand van uw wensen maken wij een inschatting hoeveel uur per week/maand er gemiddeld besteed wordt aan uw project. Na een test fase van twee weken zullen wij overzichtelijk maken hoeveel uur er gemiddeld besteed wordt aan uw e-commerce afdeling. Zo stellen wij een vast aantal uren per week vast tegen een tarief van €70 per uur ex. BTW. 

Benieuwd naar wat ons team aan e-commerce specialisten voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op