E-commerce Analyse & Advies - Basis Pakket

Ga goed voorbereid van start met een analyse en advies rapport

E-comsultant is de specialist op het gebied van e-commerce en online sales. Zo kunnen wij u adviseren over het gehele e-commerce traject van uw bedrijf. Met het basis pakket kunt u een uitgebreide analyse aanvragen met betrekking op uw e-commerce vraagstuk.

Binnen het basis pakket stelt E-comsultant een analyse en advies samen waarmee u direct aan de slag kan. Zo zullen wij u adviseren op de volgende punten:

  • Website software
  • Online marketplaces
  • Koppeling van uw ERP systeem
  • Online sales strategie
  • Online marketing strategie
  • E-commerce logistiek
  • Klant tevredenheid

Na de analyse stelt E-comsultant een praktisch advies samen op maat. Met dit advies kunt u gelijk aan de slag. Hierbij zullen wij u ook geschikte externe partners aanbevelen op het gebied van web design, web development, online marketing en e-commerce logistiek. Het betreft een maatwerk advies wat in combinatie met uw wensen en mogelijkheden wordt vormgegeven. 

Onafhankelijk advies staat voorop

Omdat E-comsultant niet zelf websites bouwt of online marketing aanbied kunnen wij een onafhankelijk advies uitbrengen. Hierbij staat centraal dat er een match moet zijn tussen externe partners en uw bedrijf. Hierbij gebruikt E-comsultant zijn expertise en brede netwerk op het gebied van e-commerce om u kundig te adviseren. Meer informatie over onze werkwijze? Lees het zelf en laat u overtuigen.

Transparante prijzen

Het analyse en advies rapport heeft een vaste prijs waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan. In de prijs zit naast het analyse en advies rapport ook een vragen uur inbegrepen. Mocht u dus nog vragen hebben naar aanleiding van het advies rapport heeft u genoeg tijd om uw vragen te stellen. Benieuwd naar de E-comsultants zelf? Lees hier meer over de e-commerce specialisten van E-comsultant.

De vaste prijs van het uitgebreide analyse en advies rapport staat op 800 EUR ex. BTW.