Advies bij online marketing

Advies bij online marketing van e-commerce specialisten

Door de groeiende concurrentie op de e-commerce markt is het belangrijk hoe uw bedrijf wordt gepresenteerd in de digitale wereld. Online marketing is uiterst belangrijk om te groeien met uw webshop en deze op de korte- en lange termijn succesvol en winstgevend te maken. Daarom bied E-comsultant advies bij online marketing en begeleiden wij uw bedrijf naar een groei in online sales.

SEO, SEA, Social media en nog veel meer online marketing

Naast het kiezen van het juiste van een juiste webshop software, een geschikte partner en een mooi website komt er nog meer kijken bij het succes van een webshop. Online marketing bepaalt namelijk of uw webshop überhaupt gevonden gaat worden op het internet. Online marketing zorgt hierin voor traffic naar uw website en de uiteindelijke omzet die uw webshop moet gaan draaien. Onder online marketing valt onder meer:

  • Conversie optimalisatie
  • SEO (Search Engine Optimization)
  • SEA (Search Engine Advertising)
  • Social media marketing
  • Affiliate marketing

Het belang van online marketing word steeds groter naarmate de concurrentie op het internet toeneemt, online marketing bepaalt of jouw online shop zich in de P.C Hoofdstraat gaat bevinden of ergens in een achteraf steegje.

Het verhogen van traffic naar uw e-commerce platform

Het kiezen van een online marketing techniek is afhankelijk van uw bedrijf en het doel van het bedrijf. Daarom zorgt e-comsultant dat er een maatwerk online marketing plan wordt opgesteld wat relevant is voor uw bedrijf. Hiermee zorgen wij dat zowel tijd als budget word besteed waar het nodig is en voorkomen wij onnodige kosten.

Met de opkomst van e-commerce nemen de online marketing bureaus ook toe waardoor het lastig is de juiste partner te kiezen. Elk online marketing bureau heeft zijn eigen specialisme en eigen tarieven. Bij een gebrek aan kennis is het lastig om te bepalen hoe uw doel wordt bereikt, E-comsultant bied hierin zijn expertise aan om de juiste keuze te maken.

Welke strategie past bij uw bedrijf?

Tijdens een e-commerce analyse van E-comsultant kijken wij naar uw bedrijf, uw doel en de markt waarin u opereert. Daarnaast, kijken wij waar de kansen liggen voor uw bedrijf en webshop. Na analyse brengen wij een praktisch advies uit wat direct geïmplementeerd kan worden door uw bedrijf. Vanzelfsprekend zullen wij daarin adviseren op het gebied van online marketing waarbij wij gedetailleerd en gebaseerd op statistieken een strategie en partner kunnen aandragen.

Advies bij online marketing

De geschikte partner vinden voor uw bedrijf

Naast de analyse en het advies voor uw webshop bieden wij ook de een-op-een traject begeleiding. Hierbij werken wij als uw interne e-commerce team en zullen het traject van A tot Z coördineren waarna wij het tip-top in orde kunnen opleveren. Online marketing is een belangrijk onderdeel waarmee uw bedrijf zich op termijn zal onderscheiden van de online concurrentie.

Online marketing op basis van budget

Net als vele andere dingen in het leven kan online marketing zo duur worden als u zelf wilt. Het is daarom van belang om uw wensen of te stemmen op het beschikbare budget in combinatie met de online marketing strategie. E-comsultant is bekend met de kosten en resultaten van de verscheidene online marketing kanalen en kan daarom een kundig advies uitbrengen gebaseerd op uw financiële situatie. Zo bied E-comsultant meerdere pakketten aan in verschillende prijs klassen. Kijk hiervoor eens voor ons aanbod aan e-commerce diensten.