Advies bij het opzetten van een webshop

De basis van uw webshop begint hier

Wanneer een bedrijf besluit online te gaan is een goede website of webshop natuurlijk van groot belang, maar waar moet je nou beginnen wanneer je een succesvolle webshop wilt starten? Het verdiepen in de vele mogelijkheden online kost enorm veel tijd en is daarnaast niet zonder risico. Het is belangrijk een basis voor uw webshop te leggen waarmee u aan uw korte- en lange termijn strategie voldoet. Om onnodig kosten te maken is het dus belangrijk de juiste keuze te maken en een juiste partner te kiezen waarbij een perfect match is. Advies bij het opzetten van een webshop of ander e-commerce platform is erg belangrijk. E-comsultant gebruikt daarin zijn netwerk en expertise om u in het e-commerce proces te assisteren. Meer over de kernwaardes van E-comsultant vindt u hier!

Advies bij het opzetten van een webshop of e-commerce afdeling

De digitalisering en de opkomst van e-commerce is de laatste decennia in een sneltrein vaart vooruit gegaan. Steeds meer bedrijven zien het nut in van de aanwezigheid op internet. Echter, niet alle bedrijven maken daarin de juiste keuze en dat gaat vaak ten koste van het resultaat en de potentie van het bedrijf op het internet. Met groei van internet en e-commerce zijn er steeds meer bedrijven die zijn of haar diensten aanbieden op her gebied van web design en web development. Elk bedrijf maakt daarin gebruik van een andere website software. Inmiddels zijn er tal van verschillende CMS en website software beschikbaar in Nederland. Elk web design bureau gelooft daarin heilig in zijn eigen software en zijn eigen service maar kijkt niet naar de beste oplossing voor uw bedrijf.

De juiste keuze maken voor uw e-commerce platform blijft daarom ook erg lastig, het verdiepen in de verschillende systemen en software kost daarnaast ook veel tijd. Hierin schiet E-comsultant uw bedrijf te hulp.

B2C of B2B webshop nodig? Geen enkel probleem

Het belang van e-commerce neemt toe binnen B2C als B2B. Of uw bedrijf nou particuliere consumenten wilt gaan bereiken of bedrijven. Een business-to-consumer platform heeft een ander doel dan een business-to-business webshop. De opzet van een B2C kanaal in vergelijking met een B2B kanaal is dan ook verschillend. Welke webwinkel software is er nodig? Over welke functies moet het beschikken? Welke koppelingen heeft u nodig? En hoe gaat u marketing inzetten? Al deze vragen zijn verschillend te beantwoorden bij een B2C en B2B webshop. E-comsultant gaat samen met u aan de slag om deze vragen te beantwoorden. E-comsultant kan uw bedrijf adviseren en volledig ontzorgen bij het lanceren van een B2C of B2B webshop. Benieuwd naar onze succesverhalen of ons diensten aanbod? Neem zelf een kijkje en laat u overtuigen!

 

De webshop die past bij uw bedrijf

E-comsultant heeft ervaring met verschillende website software en tal van verschillende web design bureaus waardoor wij een onafhankelijk en kundig advies kunnen leveren voor uw webshop. Wij analyseren uw bedrijf en stellen een wensenlijst op waarmee wij aan de slag gaan om de de strategische partner voor uw bedrijf te vinden. Nadat wij met een praktisch advies zijn gekomen kunnen wij dit gehele project uit handen nemen en het verzorgen van A tot Z. Hierbij zorgen wij dat het uw webshop aan niets zult ontbreken en eventuele kostbare fouten worden voorkomen. 

Benieuwd wat E-comsultant kan doen voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!